Gav 2020 er mardrömmar? Då vet ni inte vad som väntar 2021… Under tiden Sörmlands befolkning varit i karantän har någon dumpat GIGANTISKA mängder giftigt avfall i länets alla vattendrag. Skog och sjöar har förvandlats till radioaktiva våtmarker och pölar av frätande syra, på de övergivna gatorna i Flen springer muterade monsterråttor som inte ens en Råttfångare skulle rå på och toapapper har ingen sett till sedan februari… Det finns bara en person som kan rädda Sörmlands befolkning från undergång. Och en som gör allt i sin makt för att stoppa honom.

Vi är otroligt glada att kunna presentera att THE TOXIC AVENGER till slut kommer få sin skandinaviska urpremiär på Kolhusteatern sommaren 2021!

Arbetet med ”Toxic” pausades i mars 2020 med anledning av den pågående Corona-pandemin men nu ser vi otroligt mycket fram emot att få återuppta repetitionerna. Vi längtar efter att på ett säkert och tryggt sätt återigen få möta vår publik i Kolhuset och hoppas att ni är lika taggade som vi! Biljetter släpps under våren 2021!

Såhär lät det när ensemblen framförde två låtar ut The Toxic Avenger under vår livestreamade konsert i somras.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial