Idag, 1 juni, är det äntligen dags för vårt första biljettsläpp på 2 år! Föreställningen KABARET KOLHUSET spelas vid 7 tillfällen i slutet av juli med premiär 23 juli och i enlighet med rekommendationerna tar vi endast in 50 personer per föreställning. Detta innebär att det gäller att vara snabb på bollen nu när biljetterna släpps! Ingen idé att avvakta!
Från och med imorgon 1 juni kommer det gå att köpa biljetter på www.kulturbiljetter.se.

KABARET KOLHUSET är en helt ny föreställning med ett helt annat koncept än ni vanligtvis ser på Kolhuset. Det är en musikalisk kavalkad som påminner om krogshow, publiken blir utplacerad vid bord och det kommer finnas både dryck och spännande tilltugg att förse sig med och sen är det bara att luta sig tillbaka och njuta av underhållningen!
Vi ses snart!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial