Sittplatserna är onumrerade så kom i god tid för att få de bästa platserna, det är ofta lång kö precis innan publiken släpps in i Kolhuset. Vi brukar släppa in 10-15 minuter innan föreställningen börjar.

Även om det är varmt ute är det väldigt svalt i Kolhuset (skönt tycker skådespelarna, lite kyligt tycker publiken) så en extra tröja eller en filt är värt att ta med!

Något att sitta på (dyna, sittunderlag, filt) har alltid de rutinerade Kolhus-besökarna med sig vilket kan vara värt att ta efter. Behöver du reservera plats med ryggstöd eller plats långt ned på läktaren går det bra att höra av sig till oss lite innan ditt besök.

Du släpps in genom den bortre dörren vilket innebär att du går över scenen till läktarna, behöver du däremot gå ut under föreställningen använder du dörren som finns bakom läktarna.

Till pausen finns vår härliga servering med hemlagade wraps av lokalproducerade råvaror (ex. ost från Jürss Mejeri) och vår egen Kolhus-öl från Eskilstuna Ölkultur. Det finns även vin, kaffe, läsk och mindre tilltugg.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial