Rampfeber spelades på Tobbes Amazon i Flen och vi gjorde 10 föreställningar under perioden 2-10 januari 2009.

Rampfeber är en smart, underhållande fars. Den lyckas på samma gång vara en kärleksförklaring till och en drift med teatern och skådespeleriet.

Den är skriven av Michael Frayn, en av Englands mest kända dramatiker och författare. När Rampfeber sattes upp första gången i London på 1980-talet belönades den med Evening Standards pris och Olivier Award för bästa komedi.

Rampfeber handlar om en teatergrupp som ska sätta upp farsen ”I bara mässingen”. I första akt får vi följa generalrepetitionen dagen innan premiär. Det är inte mycket som fungerar och dessutom trasslar deras privatliv till hela uppsättningen. I andra akt får vi se föreställningen några veckor efter premiären, men då får vi följa föreställningen från back stage, där kaoset blir värre ju längre föreställningen går. Till slut får vi se den sista föreställningen, då allt rasar samman inför den överraskade publiken.

Regi: Anna Mi Skoog.
Producenter: Carine Holegård och Rolf Lydahl.
Smink/kostym/rekvisita: Carine Holegård och Ida Lagerström
Ljus och ljud: Ragnar Hägg och Marcus Ågren.

I ensemblen ingick följande personer:
Jannica Lund, Jesper Bengtsson, Mia Eilebro, Martin Hamberg, Karolina Andersson, Jessica Andersson, Robert Johansson och Rolf Lydahl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial