Som synes är årets rep i full gång. Nej, skämt å sido. Ensemblen har varit i full gång varje söndag sedan mars. En lunch i solen unnar vi oss gärna!

 

 

 

 

 

Det här är den skiss som vi jobbar efter i år. Vår regissör Erik Lindman ger oss målande direktiv.

 

 

 

 

Det är inte bara ensemblen som är i farten. I Kolhuset byggs det för fullt för att få årets scen färdig till premiär. Det rivs, byggs nytt och målas för fullt. Vår scenograf Ola Sjönneby leder arbetet med att förverkliga sina idéer med hjälp av en grupp duktiga scenbyggare.

 

 

Årets musikal innehåller mycket musik och dans. En vecka innan premiär kommer årets orkester att ansluta sig till ensemblen. Orkestern repar för sig, men har vid ett tillfälle varit med vid ett genomdrag tillsammans med ensemblen.

För den som undrar, kan jag berätta att pinnarna i hörnet ingår i årets föreställning….

 

 

 

 

 

 

Årets koreograf är Ingela Karlsson, som efter några års paus är tillbaka. Hon har haft mycket att stå i med att koreografera alla dansnummer. Ensemblen har svettats i timmar för att få fötter och annat åt rätt håll vid rätt tillfälle.

 

 

 

 

 

Just nu har ensemblen lite sommarledigt. I mitten av juli kliver vi in I Kolhuset för att under två veckors intensivrep färdigställa årets fartfyllda föreställning som vi hoppas att du kommer och upplever tillsammans med oss.

Välkommen!

Hälsningar

Carine Holegård
Producent