Vilken succé! I onsdags (31 juli) med 8 föreställningar kvar att spela sålde Kolhusteaterns OLIVER! slut alla biljetter till alla resterande föreställningar. Trycket var så pass högt att vi på torsdagen 1 augusti bestämde oss för att sätta in en extraföreställning för de som inte hängt med när biljetterna gått åt i sådan rasande fart men det tog endast två dygn och så var även den föreställningen slutsåld. Så till er som lyckats få tag på biljetter säger vi gratulerar och till er som tyvärr missade denna chans får vi säga varmt välkomna nästa år!

Stort varmt tack till alla som besökt/ska besöka OLIVER! för att ni stöttar vår förening och gör så att vi kan fortsätta vara ett stort bidrag till det sörmländska kulturlivet och fortsätta producera förställningar på denna höga nivå! Vill du engagera dig i föreningen kan du gå in under fliken “Bli medlem” så hittar du mer information.

Vi är otroligt glada och tacksamma för den fantastiska respons OLIVER! fått och nu laddar vi inför den allra sista spelveckan inför fulla hus!