VILL DU STÖDJA KOLHUSTEATERN? GÖR DET MED SPARBANKSMILJONEN!

Sörmlands Sparbank ger nu 500 kronor till valfri förening för varje bokat rådgivningsmöte. Allt du behöver göra är att boka ett möte med dem och välja Kolhusteatern som den föreningen du vill att de ska skänka pengar till.

Varför ska du välja Kolhusteatern undrar du? Jo, för att det är en förening full av engagemang som varje sommar i över 20 år har blåst liv i det gamla kolhuset i Hälleforsnäs. Och för att vi ger sörmländska talanger en möjlighet att göra det de älskar och utvecklas både som människor och som sångare/dansare/skådespelare. Med Kolhusteatern lär de känna likasinnade, de får arbeta med och lära sig av både professionella artister och musiker och erfarna amatörer och de får en trygg plats där de kan växa och vara sig själva. Som sedan kulminerar i amatörteaterproduktioner av högsta kvalitet!

Så varför inte ta hand om din ekonomi och främja det sörmländska kulturlivet på en och samma gång? Boka ditt rådgivningsmöte och läs mer på https://www.sormlandssparbank.se/Om-oss/sparbanksmiljonen/!