Kära publik! Äntligen kan vi presentera att Kolhusteatern sommaren 2020 kommer spela THE TOXIC AVENGER – En feel-GOO-musikal om Sörmlands grönaste hämnare!

Baserad på Lloyd Kaufmans kultfilm och vinnare av Outer Critics Circle Award för bästa Off-Broadway-musikal, The Toxic Avenger är en charmig kärlekshistoria och gapskratts-framkallande musikal som har allt: en otippad hjälte och hjältinna, ett samhälle präglat av korruption och en färgsprakande ensemble av sportfånar, gangsters, gamla damer och ”fierce” backup-singers. Med manus och sångtexter av Joe DiPietro och musik och sångtexter av David Bryan innehåller föreställningen även den mest minnesvärda och osannolika duett du någonsin kommer se på en scen.
 
The Toxic Avenger berättar historien om invånarna i en stad som desperat behöver en hjälte. Entré gör Melvin Ferd Den Tredje, en aspirerande jordforskare, som är fast besluten att rädda staden från dess enorma mängd av radioaktivt och giftigt avfall. När en korrupt borgmästarna och hennes hejdukar får nys om hans planer svär dem att stoppa hans heroiska bedrift. Melvin blir attackerad och kastad i en tank av radioaktivt avfall… men återuppstår som The Toxic Avenger! Toxic är ett två meter långt mutant-monster med övermänsklig styrka och minst lika stort hjärta. Hans mål är att rädda sin hemskt förorenade hemstad, stoppa den globala uppvärmningen och slutligen vinna den godhjärtade med frispråkiga (och blinda) bibliotekarien Sarahs hjärta.
 
The Toxic Avenger får publiken att gapa av skratt och rocka loss i sina stolar. Med sin medryckande musik har denna musikalkomedi något för alla!
 
Biljetter släpps under våren 2020. Följ repetitionerna på vår Facebook och Instagram (@kolhusteatern)!