Föreningen Kolhusteatern tar nya tag. Vi ställer om och kommer i år inte att sätta upp en musikalföreställning.

Om allt går vägen med publikrestriktionerna så är det istället dags för premiär den 23 juli för:
KABARET KOLHUSET 2021!

Med en liten ensemble på tre kända Kolhus-artister, Josephine, Hannah och Emma-Karin tillsammans med fem musiker, bjuder vi på corona-säker musik, sång och aktualiteter i en ny form, där du som publik sitter vid cafébord under föreställningen. Vi väntar fortfarande på besked om det blir en lättnad i restriktionerna så vi kan ta in publik på fler än 8 personer. Vi kommer också att erbjuda streamad föreställning för de som inte kan eller vågar komma på en fysisk föreställning.

Biljetter planeras släppas i början av juni eller så snart restriktionerna tillåter. När det sker annonseras detta på vår hemsida www.kolhusteatern.se, och på sociala medier. Håll ögonen öppna!

Den 22 juni är det också dags för en jubileumsutställning i Flens bibliotek. Då kan du beskåda 25 års affischer från Kolhusets produktion, med rekvisita. Den kan sen ses i slutet av juli/början av augusti i Hälleforsnäs, Bruket, vid ingången till Jürss ost och Bruksrestaurangen.

Som du förstår kämpar vi precis som alla andra kulturutövare med vår ekonomi. Det är därför extra välkommet att du och din familj fortsätter vara medlem. Dela gärna denna information med vänner och familj och uppmuntra dem till medlemskap!

Medlemsavgift för 2021 är oförändrad: 200: – per person, 400:- för hela familjen och 100:-för ungdomar upp till 18 år.

Sätt in beloppet snarast på bankgiro 5380-5297, skriv ditt/era namn och mailadress.

Vi hoppas att vi ses på Kolhuset i sommar!
Styrelsen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial