Äntligen för några veckor sedan kom beskedet vi alla väntat på och 1 juni släpper vi biljetterna till ”KABARÉT KOLHUSET – En musikalisk kavalkad om livet och året som varit!” En föreställning exklusivt utformad för sommaren 2021.

Vi är alla numera alltför bekanta med talesättet ”det blir inte alltid som man tänkt sig” och detta var inte alls det vi tänkt men vet ni vad – det blev! Vi bjuder in till en helkväll i Kolhuset med dryck, mindre förtäring och självklart underhållning. Med hjälp av allas våra favoritlåtar av bland andra Carole King, Adele, Joni Mitchell (och många fler!) tar vi oss sedan an allt det där vi tänk men kanske inte sagt det senaste året och allt såntdär som är livet! 
På scen får ni se de erfarna Kolhus-veteranerna Josephine Thunell, Emma-Karin Maurin och Hannah Jarl och med sig har de ett band av rang bestående av Dan Jisei, Johannes Annfält, Lenne Lehtonen, Adam Nätt och Adrian Holmström. 

Det må kanske inte vara den storslagna musikal ni har blivit bortskämda med de senaste åren men det är nytt, det är exklusivt och något ni absolut inte får missa! 

SPELAS VID 7 EXKLUSIVA TILLFÄLLEN 23 JULI – 31 JULI
Biljetter säljs från 1 juni på Kulturbiljetter.se

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar därför endast in 50 personer per föreställning. Föreställningen har bordssittning med max 4 pers/bord. Det kommer i efterhand gå att köpa biljett (ej på kulturbiljetter) för att se föreställningen digitalt för de som inte har möjlighet att se den live! 

Vi ses i sommar!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial