Vi kan med glädje meddela att tack vare lättade restriktioner kan vi nu släppa 10 extra platser till varje föreställning – totalt 70 extra biljetter! De släpps kl. 9.00 imorgon (söndag 18 juli) på Kulturbiljetter.se.

Alla föreställningar blev i förra veckan slutsålda (med över två veckor kvar till premiär) men efter ytterligare lättnader i restriktionerna, en del huvudkliande och bordsplacerande så kan vi glatt släppa några ytterligare till varje föreställning! Självklart håller vi på de restriktioner som fortfarande finns och sällskapen placeras med minst 1 meter emellan och högst 8 personer i ett och samma sällskap.

Så du som missade första vändan – nu har du chans igen! Dela gärna detta med andra som du vet också missade att köpa biljetter!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial