”Sprakande show i magisk miljö – succé för Kabaret Kolhuset!”
”Med humor, energi och massor av sång levererar Kabaret Kolhuset sommarens skönaste show!”
”Maffig stämsång, ett tajt band, humor, allvar och komisk talang!”
– Eskilstuna-Kuriren

Kolhusteatern bjuder in till sprakande show med sång, musik och underhållning! I den nyskrivna föreställningen KABARET KOLHUSET tar vi med hjälp av allas våra favoritlåtar av bland andra Carole King, Adele, Joni Mitchell (och många fler!) oss an allt det där vi tänk men kanske inte sagt det senaste året och allt det som är livet. Från vardagsliv, åldersnojor, föräldraskap, kroppsfixering och jämställdhet till TikTok, videosamtal och 3-minuters-musikal – allt ryms i denna 1 och en halv timme långa show som spelar på hela känsloregistret!

På scen får ni se de erfarna Kolhusveteranerna Josephine Thunell, Emma-Karin Maurin och Hannah Jarl och i orkestern Dan Jisei, Johannes Annfält, Lenne Lehtonen, Adam Nätt och Adrian Holmström.

Ljus- och ljuddesign – Mårten Larsson & Martin ”Barni” Johansson (Moretec)
Koreografi – Ingela Kling
Orkesterarrangemang – Anders Andersson
Sångarrangemang – Josephine Thunell
Scenmästare – Örjan Boberg
Filmning – Mikael Ericsson (Moretec)
Klippning och ljudbearbetning – Josephine Thunell

Föreställningen finns tillgänglig på VOYD.SE från och med 2 augusti och en begränsad tid framåt. Att se den där kostar 100:-, du betalar en gång och kan sedan själv bestämma när du vill kolla på föreställningen under perioden den finns tillgänglig.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial