Det blir inte alltid som man tänkt sig… ”The Toxic Avenger” som skulle haft sin Sverigepremiär den 17 juli på Kolhusteatern har, liksom mycket annat, skjutits på framtiden. MEN istället bjuder ensemble och produktion in till livestreamad konsert för att fira att det i år är 25 år sedan den allra första föreställningen i Kolhuset!

Vi har valt ut några av de bästa låtarna från Kolhusteaterns historia och kommer framföra dem för dig (hemma hos dig!) i din dator, telefon eller surfplatta. Så slå dig ner 19.30 den 17 juli och var med och fira!

Medverkande på scen är ensemble och produktion från The Toxic Avenger:
Alexander Eklund, Sara Nordling Maurin, Emil Wallgren, Oliver Elvkvist, Gustav Karlsson, Hedda Svartling, Agneta Ottosson, Moa Andersson, Johannes Annfält, Stella Moen, Truls Lundin, Paulina Lind, Cindra Lindström, Emma Vallström, Hillevi Karlsson, Josephine Thunell, Hannah Jarl, Emma-Karin Maurin

Musiker: Anders Andersson, Johannes Annfält, Adam Nätt, Adrian Holmström

Konferencier: Jesper Bengtsson

Ljud och livestream-teknik: MoreTec

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial